De Horst, voor iedere bijeenkomst de perfecte uitkomst!

 

Wij beschikken over een aantal prachtige zalen die af te huren zijn voor diverse bijeenkomsten. Bij De Horst gaan we alleen nét iets anders te werk dan andere zalencentra. Er is ons niet gauw iets te gek. Welke bijeenkomst u ook in gedachten heeft en welk budget u ook tot uw beschikking heeft, bij De Horst is er altijd wel een uitkomst mogelijk. Aan de rechterzijde van deze pagina vindt u een overzicht van soorten bijeenkomsten waarvoor de Horst doorgaans wordt afgehuurd.

 

Een zorgeloze avond waarbij alles geregeld wordt? Alleen de zaal afhuren en zelf uw eten en drinken meenemen? In overleg is er héél veel mogelijk! Zo vinden er bij ons vergader- en partycentrum compleet verzorgde bruiloftsfeesten plaats, maar ook hennafeesten, vergaderingen, dansavonden, verjaardagen, workshops en jubileumfeesten. U heeft iets in gedachten, wij bieden u de ruimte! Benieuwd naar onze mogelijkheden & prijzen? Neem gerust contact met ons op!

 
Uw bruiloft vieren bij De Horst in Deventer!
Op zoek naar een geschikte ruimte voor zakelijke bijeenkomsten?
Op zoek naar een locatie voor een gezellig familiefeest?
De Horst heeft een prachtige zaal die zich uitstekend leent voor leuke dansavonden!
Ook hennafeesten worden regelmatig bij De Horst gevierd!
De Horst, een uitstekende zaal voor uw receptie!

 

 

Lezing Peter van der Hurk bij De Horst

Lezing Peter van der Hurk bij De Horst te Deventer

 

Video impressie dansavond bij De Horst

Hieronder ziet u een hele korte impressie van wederom een zeer geslaagde dansavond in zalencentrum De Horst te Deventer. Deze video is met de mobiel gemaakt van één van onze gasten die avond. De dansavond vond plaats in onze grote zaal