Maak uw avond of feest compleet met een van onze diensten.

Zaterdag 24 én 31 mei a.s. THEATERVOORSTELLING "NU EVEN NYNCKE!"

Nieuwe opkomende cabaretier Nyncke Bergman uit Deventer treedt eind mei twee keer op in zalencentrum "De Horst". Een talentvolle jongedame die u zal vermaken met grappige anekdotes, zang, theater, dans en meer! Reserveer nu via reserveren@nuevennyncke.nl

Entree: 5 euro   Klik op de afbeelding om te vergroten: Nu Even Nyncke!
Aanvang 24 mei: 20:00 uur   (zaal open: 19:30 uur)
Aanvang 31 mei: 15:00 uur   (zaal open: 14:30 uur)

 


De Horst

Welkom op de website van  Vergader- & Partycentrum De Horst. Wij beschikken over een aantal prachtige zalen die af te huren zijn voor diverse bijeenkomsten. Bij De Horst gaan we alleen nét iets anders te werk dan andere zalencentra. Er is ons niet gauw iets te gek. Welke bijeenkomst u ook in gedachten heeft en welk budget u ook tot uw beschikking heeft, bij De Horst is er altijd wel een uitkomst mogelijk.

 

Een zorgeloze avond waarbij alles geregeld wordt? Alleen de zaal afhuren en zelf uw eten en drinken meenemen? In overleg is er héél veel mogelijk! Zo vinden er bij ons vergader- en partycentrum compleet verzorgde bruiloftsfeesten plaats, maar ook hennafeesten, vergaderingen, dansavonden, verjaardagen, workshops en jubileumfeesten. U heeft iets in gedachten, wij bieden u de ruimte! 

 

De Horst is gevestigd in een monumentaal pand: degelijk dat duurzaam en met karakter gebouwd is. Onze zalen zijn sfeervol en van de modernste apparatuur voorzien. We zijn goed bereikbaar en parkeren is geen probleem. Onze voornaamste kracht is onze persoonlijke benadering, waardoor al onze gasten zich al snel thuis voelen.

                                                      

Contact

 

De Horst

 

Kerkstraat 5

 

7412 XM Deventer

 

0570 - 614 968

 

info@dehorst.com

 

Of klik hieronder voor het:

 

Klik hier voor het contactformulier