Maak uw avond of feest compleet met een van onze diensten.

Agenda

| activiteiten bij zalencentrum De Horst

   
15 augustus 2015 Dansavond met duo Senang Hati Aanvang 20:00 | Zaal open 19:30  Voorverkoop €6,50 | Aan de deur €10
3 & 10 september 2015 Gratis proeflessen dansschool Esta Manera | Salsa & Merengé Aanvang 20:00 | Zaal open 19:30  Gratis
12 September 2015 Opening dansseizoen 2015/2016 o.l.v. duo B & W Aanvang 20:30 | Zaal open 20:00 Entree €7

 

Zalencentrum De Horst

Welkom op de website van  Vergader- & Partycentrum De Horst. Wij beschikken over een aantal prachtige zalen die af te huren zijn voor diverse bijeenkomsten. Bij De Horst gaan we alleen nét iets anders te werk dan andere zalencentra. Er is ons niet gauw iets te gek. Welke bijeenkomst u ook in gedachten heeft en welk budget u ook tot uw beschikking heeft, bij De Horst is er altijd wel een uitkomst mogelijk.

 

Een zorgeloze avond waarbij alles geregeld wordt? Alleen de zaal afhuren en zelf uw eten en drinken meenemen? In overleg is er héél veel mogelijk! Zo vinden er bij ons vergader- en partycentrum compleet verzorgde bruiloftsfeesten plaats, maar ook hennafeesten, vergaderingen, dansavonden, verjaardagen, workshops en jubileumfeesten. U heeft iets in gedachten, wij bieden u de ruimte! 

 

De Horst is gevestigd in een monumentaal pand: degelijk dat duurzaam en met karakter gebouwd is. Onze zalen zijn sfeervol en van de modernste apparatuur voorzien. We zijn goed bereikbaar en parkeren is geen probleem. Onze voornaamste kracht is onze persoonlijke benadering, waardoor al onze gasten zich al snel thuis voelen.

                                                      

Contact

 

De Horst

 

Kerkstraat 5

 

7412 XM Deventer

 

0570 - 614 968

 

info@dehorst.com

 

Of klik hieronder voor het:

 

Klik hier voor het contactformulier